Dark Mode On / Off

Dit was een van de eerste aquarellen die ik in 2021 met metallic aquarelverf heb geschilderd om de verf uit te testen.

Tegelijk had ik een tien vellen handgeschept aquarelpapier gebruikt om meerdere aquarellen te maken om gewend te raken met het papier. Het werkt heel anders dan glad papier van Arches of Fabriano, waar ik vaker mee werk. Dit handgeschept papier zuigt de verf sneller op en geeft een wat ruwer resultaat. Erg leuk om te zien wat het effect is bij verschillende papiersoorten.

poes

Terwijl ik bezig was heb ik er wat opnames van gemaakt die ik in deze korte film laat zien. Ik loop een beetje achter met het verwerken van mijn filmpjes, maar het is toch leuk om terug te kijken hoe het schilderijtje stapsgewijs is ontstaan. Ik heb deze verf ook later verwerkt in de schilderijen voor de orakelkaarten.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Voorgestelde artikelen