Dark Mode On / Off

Als het mooi weer is dan schilder ik graag buiten in de natuur en geniet van de stilte en de ruimte die ik in het atelier mis. In juli 2022 heb ik een plekje aan de Waal gezocht, maar landde al snel aan de haven in Tiel, waar ik een mooi uitzicht had op de boten.

Omdat ik meestal snel in een trance raak tijdens het schilderen, moet ik ervoor zorgen dat ik niet verbrand, wat in combinatie met wind en zon snel gaat als je stil zit. Als het te warm is kan ik niet buiten schilderen en als het minder dan 20 graden is, dan is het te koud omdat je een paar uur stil zit.

Deze dag waaide het behoorlijk hard en het was 25 graden. Ideaal weer om buiten te schilderen. Ik had een parasol aan mijn karretje gebonden, maar door de wind werd het karretje weg geblazen. Grote pret in mezelf, maar goed dat er nog niemand achter me stond! Ik moest daarom de parasol verwijderen. Mijn zonnehoed beschermde wel, maar ik was alsnog verbrand door de zon merkte ik pas achteraf.

Toch een heel leuke middag gehad. Mensen die voorbij raasden met brommers en fietsen kwamen terug om en praatje te maken en te vertellen dat ze het mooi vonden wat ik maakte. Dat is altijd leuk om mee te maken.

Het proces heb ik gefilmd en het filmpje bewerkt met 432Herz achtergrondmuziek en op Youtube geplaatst. Die kun je hier bekijken.

Voorgestelde artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.