fbpx
Dark Mode On / Off

De betoverende wereld van dieren: een inleiding tot mijn nieuwe boek en orakelkaarten

Welkom bij mijn nieuwste blog, waarin ik je meeneem op een betoverende reis door de symbolische wereld van dieren. Mijn passie voor deze fascinerende symboliek heeft geresulteerd in het boek “De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel,” vergezeld van 50 kunstwerken die als basis dienden voor prachtige orakelkaarten. Terwijl de kaarten met een boot onderweg zijn en in december 2023 zullen arriveren in Nederland, wil ik alvast een voorproefje geven van de diepgaande betekenissen die in mijn boek worden verkend.

Boek en orakelkaarten-deck de symboliek van dieren

Over het boek:

In “De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel” duik ik diep in de verborgen betekenissen en boodschappen die dieren ons brengen. Elk hoofdstuk onthult een nieuw aspect van deze symboliek, ondersteund door inzichten en interpretaties die je nergens anders vindt. Of je nu een liefhebber bent van symboliek, kunst, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mysteries van het dierenrijk, dit boek is een uitnodiging om te ontdekken, te leren en je te laten inspireren.

Klik op de link om de symboliek van de dieren te lezen zoals deze ook in mijn boek staan:

Klik hieronder op de links om naar de symboliek van ieder dier te gaan:

De kunstwerken en orakelkaarten:

Mijn creatieve reis gaat verder dan woorden alleen; ze strekt zich uit naar het visuele domein. De 50 schilderijen die ik heb gemaakt, vormen niet alleen een visuele traktatie, maar dienen ook als basis voor mijn orakelkaarten. Deze kaarten, binnenkort beschikbaar in Nederland, bieden een unieke kans om de symbolische taal van dieren te verkennen en persoonlijke boodschappen te ontvangen.

De boodschappen:

Ik kijk ernaar uit om deze reis met jullie te delen en nodig jullie uit om de wereld van dierensymboliek samen met mij te ontdekken. Vanaf december 2023 zullen de orakelkaarten beschikbaar zijn, en ik kan niet wachten om te horen welke boodschappen ze voor jou in petto hebben. Laat een bericht achter op deze pagina over jouw ervaring met de boodschappen die jij hebt ontvangen na het lezen van het boek of het werken met de orakelkaarten.

Blijf op de hoogte voor meer updates en verdiep je in de symboliek van dieren zoals nooit tevoren!

orakelkaarten "de symboliek van dieren"

50 orakelkaarten in een luxe doos met magneetsluiting.

€ 29,95

E-boek: De symboliek van dieren

E-boek:

De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel.

€ 9,95

Boek en orakelkaarten-deck de symboliek van dieren

Boek:

De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel.

€ 19,50

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voorgestelde artikelen