fbpx
Dark Mode On / Off

De orakelkaarten zijn gearriveerd en klaar voor verzending! 🌟

De langverwachte orakelkaarten zijn gearriveerd en klaar voor verzending! 🎉 Dit is een bijzondere mijlpaal voor mij, en ik wil jullie bedanken voor jullie geduld en enthousiasme tijdens dit spannende proces.

orakelkaarten "de symboliek van dieren"
orakelkaarten “de symboliek van dieren”

Een droom die werkelijkheid wordt

Het was een reis vol opwinding en anticipatie om voor de allereerste keer een groot aantal kaarten te laten drukken. Ik kan trots zeggen dat het resultaat verbluffend is en alle verwachtingen overtreft. De kaarten zien er prachtig uit, en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen.

Verzending begint morgen! 🚚

Morgen zal ik alle bestellingen verzenden die via mijn website zijn geplaatst. Ik wil iedereen bedanken die de orakelkaarten heeft besteld – jullie hebben me moed en doorzettingsvermogen gegeven!

Nu beschikbaar op Amazon, Bol.com en meer!

Maar dat is nog niet alles! Ik ben verheugd om aan te kondigen dat het boek nu ook beschikbaar is op Amazon, Bol.com en andere online winkels en boekhandels, en binnenkort is daar ook het orakelkaarten-deck te koop. Dit betekent dat het gemakkelijker dan ooit is om jouw exemplaar te bemachtigen, of misschien er een cadeau te doen aan een vriend of familielid die ook geïnteresseerd is in de magie van orakelkaarten.

orakelkaarten "de symboliek van dieren"
orakelkaarten “de symboliek van dieren”

Dank jullie wel!

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de steun van al mijn vrienden, familie, partner, kinderen en kleinkinderen, en natuurlijk iedereen waar ik een verbinding mee heb op sociale media. Jullie geloof en enthousiasme hebben me gedreven om dit project te realiseren, en ik kan niet wachten om te horen hoe de kaarten jullie levens verrijken.

Blijf met mij verbinden

Blijf met me in contact op sociale media en deel je ervaringen met de hashtag #Jenniesmallenbroek. Ik kijk uit naar alle mooie momenten die jullie met deze orakelkaarten zullen beleven.

Nogmaals, dank jullie wel voor het mogelijk maken van deze droom. Laten we samen genieten van de magie van de orakelkaarten!

orakelkaarten "de symboliek van dieren"

50 orakelkaarten in een luxe doos met magneetsluiting.

€ 29,95

E-boek: De symboliek van dieren

E-boek:

De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel.

€ 9,95

Boek en orakelkaarten-deck de symboliek van dieren

Boek:

De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel.

€ 19,50

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voorgestelde artikelen