Dark Mode On / Off

De reis van mijn portretten van dr. Naram en dr. Clint Rogers naar Nepal.

Reizend door de tijd en over land, hebben mijn portretten van dr. Naram en dr. Clint Rogers eindelijk hun weg gevonden naar de weeskinderen in Nepal – de kinderen die dr. Naram jarenlang heeft verzorgd! Het is een avontuur om schilderijen met het vliegtuig mee te nemen en heel bijzonder dat mijn schilderijen nu in Nepal zijn beland.

18dfb66e ecaf 4dda ac62 37c4e5ca4f4e
Dr. Clint bij de weeskinderen in Nepal – overhandigt de schilderijen zodat ze weten dat ze nooit alleen zijn.

Wie is dr. Clint Rogers en welke reis heeft hij gemaakt?

Dr. Clint Rogers is auteur met vele talenten. Een Amerikaan die tien jaar lang naast dr. Naram heeft gelopen om te leren over Ayurvedische geneeswijze, maar ook om over de weg van genezing van vele mensen te schrijven en ervoor heeft gezorgd dat met zijn boek “Ancient Secrets of a Master Healer”, nu vertaald in vele talen (ook in het Nederlands), wereldwijd mensen leren over de oude geneeswijze die al 2500 jaar oud is, welke ze zelf kunnen toepassen met eenvoudige huis-tuin-en-keukenmiddeltjes.

Dr. Naram wilde de Nepalese bevolking helpen na de aardbeving van 2015 en is dat daarna blijven doen. Wekelijks bracht hij bezoek bij daklozen om ze dekens te geven en eten, maar ook medicijnen. En de weeskinderen, die hun ouders kwijt waren geraakt, is hij blijven bezoeken.

Dr. Rogers nam de portretten mee die ik cadeau aan hem had gedaan. Deze portretten zijn bedoeld om deze bijzondere mensen te eren voor hun werk. Er was een fonds door de Ancient Secrets Foundation opgericht om de schilderijen naar Nepal te kunnen verzenden, want het kost behoorlijk wat geld om ze in een vliegtuig mee te nemen als bagage. Ik ben dankbaar dat vele mensen hebben gedoneerd om dit mogelijk te maken.

portret dr. naram en dr. clint in nepal
Portret dr. Naram en dr. Clint in Nepal

Waarom heeft dr. Clint Rogers mijn portretten van dr. Naram en hemzelf meegenomen naar Nepal?

Dr. Clint Rogers heeft mijn portretten van dr. Naram en hemzelf meegenomen naar Nepal omdat hij begin 2020 een project heeft gestart omdat de weeskinderen hun ouders misten. Hij wilde ze laten merken dat ze niet alleen zijn, maar dat veel mensen aan hen denken. Hij startte een online oproep om filmpjes in te sturen met “I love You, and I am with You”, om de kinderen te laten weten dat er werkelijk aan ze wordt gedacht.

Hoe reageerden de kinderen op de portretten van dr. Naram en dr. Clint?

Dr. Naram en dr. Clints portretten waren een groot succes! Zie de reactie van de kinderen in het filmpje hieronder. Ik ben vereerd en voel me dankbaar dat ik mag bijdragen aan een beetje meer blijdschap en geluk voor deze kinderen.

delicous recipes with mung beans and herbs dairy gluten free user preview

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

NIEUWSBRIEF

Voorgestelde artikelen