Dark Mode On / Off

Voor iedereen die dit leest: Ik wens je een gezond en voorspoedig 2023 toe!

Iedereen die mijn blogs heeft gelezen wil ik hartelijk danken voor de aandacht en interesse.

2022 was voor mij een nieuw begin op vele fronten. Ik ben na lange ziekteperiode na revalidatie en operatie in 2021 in augustus 2022 weer begonnen met een nieuwe baan. Ik heb hiermee veel geluk, want bij mijn werkgever staat inclusiviteit en duurzaamheid in een hoog vaandel en ze waarderen mijn creativiteit.

Het parttime werken vanuit huis zorgt ervoor dat ik voldoende energie heb om daarnaast te blijven schilderen en schrijven. Er is meer balans omdat ik met schilderen meer bezig ben met mijn rechterhersenhelft en mijn baan zorgt ervoor dat ik met mijn linkerhersenhelft bezig ben. Ik ben blij met leuke collega’s en vind het fijn om weer mee te draaien in de maatschappij.

In 2022 heb ik de orakelkaarten geschilderd die ik eind 2023 hoop te kunnen laten drukken voor de verkoop, zodra het boekje wat hierbij hoort met de symboliek klaar is.

En ook ben ik in 2022 gestart met een nieuwe stijl van schilderen, welke ik in 2023 verder in wil ontwikkelen. Ik werk aan een paar schilderijen tegelijk omdat de droogtijd lang is en ik heb een paar uurtjes per week om hieraan te werken.

2023 wordt een heel belangrijk jaar voor mij waarbij ik een periode af mag sluiten en volop weer van de vrijheid en het leven kan genieten, samen met mijn gezin en familie. Ik mag een mooie reis mag gaan maken en daarbij foto’s kan maken die me inspireren voor mijn nieuwe schilderijen.

Maar eerst genieten van een mooie jaarafsluiting met veel vuurwerk om het nieuwe jaar met veel liefde, voorspoed en geluk in te luiden.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Voorgestelde artikelen