fbpx
Dark Mode On / Off

Exposities en verkocht werk

In deze blog vertel ik wat er in de maand augustus allemaal is gebeurd. Wat heb ik aan exposities gedaan en welke werken ik heb verkocht? Heb ik een portret opdrachten gekregen? En welke cursussen en workshops staan er gepland.

Sinds ik in Tiel woon ben ik lid van het Creatief Platform, zoals ik al eerder heb geschreven. Iedere maand hebben zij een thema waarop leden een schilderij kunnen exposeren in die maand. In augustus was het thema “Water” en heb ik met zelfs twee schilderijen mogen meedoen.

Expositie “Water” – Creatief Platform – augustus 2021

Als klap op de vuurpijl werd ik in mei gevraagd of ik “uitgelichte kunstenaar” wilde worden op de facebookpagina van het Creatief Platform. Dat vond ik uiteraard erg leuk, maar ook spannend, want tenslotte woon ik pas een paar maanden in Tiel en vind het heel bijzonder om zo uitgelicht te worden. Daarnaast heb ik in september ook een hele wand mogen vullen als uitgelichte kunstenaar op facebook. Er hangen nu dus vijf schilderijen van mij in de maand september in de winkel van het Creatief Platform aan de Waterstraat nr. 21A. De openingstijden vind je hier.

Het was een bijzondere maand augustus, want ik werd ook nog eens geopereerd en moest hiervan herstellen. Ook werd er een schilderij verkocht “Klaprozen” die ik ooit eens als demo tijdens een schilderles heb gemaakt. De mensen waren er blij mee.

Souveniershop Tiel

En een ander nieuwtje is dat mijn bezoek aan de Souvenirshop Tiel een erg leuk gesprek met de eigenaresse Margot kwam die mij vertelde dat zij allerlei streekproducten verkocht, maar ook kunst van kunstenaars uit Tiel. Ik heb bij haar heerlijke chocolaatjes gekocht en kersenlikeur en we zijn gaan samenwerken. Hier hangen een aantal van mijn aquarellen en olieverfschilderijen. De volgende dag al kreeg ik een opdracht via Margot van een klant uit de winkel om een poes te schilderen! 

Het is zeker een aanrader om eens bij Margot binnen te lopen en van de heerlijke streekproducten te proeven. Erg leuk om eens cadeau te geven. Op haar website kun je zien welke streekproducten zij allemaal verkoopt. Ook erg leuk om dit door haar te laten samenstellen als bedrijfsgeschenk. 

Een portret opdracht

En dit is het schilderij van een Maine Coon geworden die ik in opdracht mocht schilderen.

Wil jij ook graag een portret van mens of dier laten schilderen? Neem dan contact met mij op.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voorgestelde artikelen