Dark Mode On / Off

Kunst in de Kapel: een onvergetelijke solo-expositie in de St. Agatha Kapel

Afgelopen weekend had ik de eer mijn solo-expositie, “Kunst in de Kapel,” te presenteren in de prachtige St. Agatha Kapel. Het evenement vond plaats van 17 mei tot en met 20 mei 2024 en was een groot succes, dankzij de steun en aanwezigheid van vele kunstliefhebbers, vrienden, en familie.

Een weekend vol inspiratie

Met trots kan ik zeggen dat er over de vier dagen meer dan 100 bezoekers zijn geweest. Dit enthousiasme en de opkomst hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. De reacties waren overweldigend positief en het was geweldig om zoveel mensen te zien genieten van mijn werk. De historische ambiance van de St.-Agatha Capel bood een perfecte achtergrond voor de tentoongestelde kunstwerken, waardoor ze nog beter tot hun recht kwamen.

Dank aan iedereen die het mogelijk maakte

Een speciale dank gaat uit naar alle bezoekers die de tijd hebben genomen om mijn expositie te bezoeken. Jullie interesse en waardering betekenen veel voor mij. Ik wil ook mijn cursisten Tirzah van den Bergen en Angelica De Kleijn bedanken voor hun hulp en inzet. Hun steun was onmisbaar en heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Daarnaast wil ik mijn dank uitspreken aan de muzikanten Gert van Vliet en Henk van Zoelen. Hun prachtige muziek heeft de sfeer in de kapel verrijkt en de kunstwerken tot leven gebracht. Hun optredens waren een perfecte aanvulling op de visuele ervaring en gaven de expositie een extra dimensie.

Een impressie van de expositie

Om iedereen een idee te geven van de sfeer en de kunstwerken, heb ik een kort impressiefilmpje gemaakt. Deze video vangt de essentie van de expositie en geeft een kijkje in de bijzondere momenten die we samen hebben beleefd. Bekijk de video om de magie van “Kunst in de Kapel” te herbeleven of voor een eerste indruk als je er niet bij kon zijn.

Nieuwe workshops: maak je eigen klein vaasje

Naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties, niet alleen op mijn schilderijen, waarvan er een is verkocht (de Haan), maar vooral ook de fantastisch reacties op mijn vazen, vooral de kleinste die allemaal zijn verkocht tijdens de expositie, heb ik besloten nieuwe workshops te organiseren. Tijdens deze workshops leren deelnemers hoe ze hun eigen kleine vaasje kunnen maken. Dit is een geweldige kans om zelf creatief aan de slag te gaan en een uniek kunstwerk te creëren. Hierover kun je hier meer lezen.

Blik op de toekomst

De positieve feedback en de warme reacties die ik heb ontvangen, hebben me enorm gemotiveerd. Dit evenement was niet alleen een presentatie van mijn werk, maar ook een gelegenheid om in contact te komen met andere kunstliefhebbers en creatievelingen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer van dit soort inspirerende bijeenkomsten te organiseren en mijn kunst met jullie te blijven delen.

Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen die “Kunst in de Kapel” tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt. Jullie steun en enthousiasme zijn een onmisbare bron van inspiratie voor mij. Tot de volgende expositie!

Met kunstzinnige groet,

Jennie Smallenbroek

Voorgestelde artikelen