Dark Mode On / Off

Kunst is een puzzel: Mijn avontuur met Jigsaw Puzzle


Een tijdje geleden gebeurde er iets opwindends in mijn kunstenaarsreis dat me echt aan het nadenken zette over hoe kunst in verschillende vormen ons leven kan verrijken. Ik werd benaderd door het team van Jigsaw Puzzle Universe met een vraag die mijn creatieve hart sneller deed kloppen. Ze vroegen of ik geïnteresseerd zou zijn om enkele van mijn schilderijen in hun populaire puzzel-app op te nemen. Zonder enige aarzeling zei ik vol enthousiasme ‘JA!’.

puzzel hond
puzzel hond

Nu staan mijn kunstwerken al een tijdje in de app, en het is gewoon geweldig om te zien hoe mensen van over de hele wereld stukje voor stukje mijn creaties ontdekken en tot leven brengen. Het is alsof ze een reis maken door mijn gedachten en emoties, terwijl ze die ene perfecte puzzelstukje proberen te vinden.

puzzel verlangen
puzzel verlangen

Als je net zo enthousiast bent als ik om deze puzzels te proberen, kun je de app downloaden op https://jigsawpuzzleuniverse.io . Ze hebben een uitgebreide collectie puzzels, waaronder die met mijn schilderijen.

Maar waarom is kunst eigenlijk als een puzzel? Wel, dat is wat ik in dit blogartikel met je wil bespreken. Kunst is niet alleen een visuele ervaring; het is ook een mentale uitdaging. Het is als het oplossen van een complexe puzzel waarbij je je verbeelding, emoties en intellect moet combineren om het volledige plaatje te begrijpen.

puzzel olifant
puzzel olifant

Dus, waar wacht je nog op? Laat jezelf onderdompelen in de wereld van kunst en puzzels door de app te downloaden en mijn schilderijen te verkennen. Wie weet, misschien ontdek je een nieuwe passie voor kunst, net zoals ik een nieuwe waardering heb gekregen voor het puzzelachtige karakter van mijn eigen creaties.

Ik kan niet wachten om te horen welke kunstwerken jouw favorieten zijn en hoe jij kunst als een puzzel ervaart. Laten we samen deze kleurrijke reis voortzetten en de schoonheid van kunst ontdekken, stukje voor stukje.


puzzel zeegezicht
puzzel zeegezicht

Ontvang gratis de Kunstwerk Verpakkingsgids!