Dark Mode On / Off

Kunstwerk van het jaar verkiezingen!

Dit jaar, in oktober, vind opnieuw de “Kunstwerk van het jaar” verkiezingen plaats. Ik doe mee met drie schilderijen, nl.: Symbiose, De boodschap en De exodus. 

Uiteraard is er een jury die een keuze gaat maken, maar jij mag ook stemmen als je dat leuk vindt. Het is vaak wel zo dat hoe meer contacten een kunstenaar heeft, hoe vaker er op de schilderijen van die kunstenaar wordt gestemd. Eigenlijk gaat het dan niet meer om het kunstwerk, maar om de hoeveelheid (goede) contacten je hebt. En dat is eigenlijk heel jammer, maar zo werkt het nu eenmaal. Waarom doe ik dan eigenlijk mee? Omdat de vindbaarheid op het internet van mijn schilderijen wordt vergroot, dat noemt men “targeting”, waardoor er meer kans is dat mijn werk onder ogen komt van mensen die het kunnen waarderen en wellicht graag in hun kamer willen hangen.

Tussen 1 oktober en 30 november kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete schilderij(en). Gedurende deze maanden trekt de website meer dan 150.000 unieke bezoeken per maand van kunstliefhebbers.
Op deze manier bepaalt het publiek de winnaar van de Publieksprijs.

Iedereen kan maar één keer op hetzelfde schilderij stemmen. Wel is het mogelijk om op meerdere schilderijen te stemmen. Oneerlijk spel is niet toegestaan ​​en zal consequenties hebben, staat er op hun website.

Wil je stemmen? Volg dan de onderstaande stappen:

LET OP!: DIT KAN PAS VANAF 1 OKTOBER 2021

  • Zoek het schilderij waarop je wilt stemmen in het overzicht van alle schilderijen en klik erop of gebruik de zoekfunctie (rechterbovenhoek van de website).
  • Vul een geldig e-mailadres in.
  • Klik op STEMMEN – je krijgt nu een automatisch bericht op het door jou ingevulde e-mailadres (kijk voor de zekerheid in de spamfilter als het bericht niet in je inbox staat).
  • Klik op de link in de e-mail.
  • Activeer hier uw stem. U wordt nu doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Je stem is nu geregistreerd en wordt binnen enkele seconden toegevoegd aan het totaal aantal stemmen. Zie je dit niet direct verwerkt, dan kun je je browser verversen (F5).

Ik zal voor 1 oktober nog een nieuwsbrief sturen om je hieraan te helpen herinneren.

Je kunt op een van mijn schilderijen stemmen via deze links:

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

NIEUWSBRIEF

Voorgestelde artikelen