fbpx

Dit schilderij heb ik al in 2020 gemaakt, maar heb er vorig jaar en dit jaar ook nog aan gewerkt. Het is een mix van aquarel met ecoline en fineliner. Iedere maand keek ik ernaar om te voelen wat ik er nog verder aan wilde doen, maar er kwam niets….. Dus ik besloot deze week dat hij klaar was en ik ga hem inlijsten in een zwarte lijst met wit passe-partout.

Het is heerlijk om met ecoline te werken. Ecoline geeft heldere kleuren en vloeit heerlijk naar alle richtingen, eigenlijk net zo als aquarel, alleen ecoline is vloeibaarder. Er zijn ecoline brush penselen, waar de ecoline al in zit en deze kun je ook met water verder verwerken. Maar ik heb gebruik gemaakt van de potjes ecoline, omdat ik het heerlijk vind om wat vrijer te werken. De brush pens hebben maar 1 soort kwast waardoor je wat beperkter bent in je creatie.

De magnolia is een tulpenboom die prachtig is qua kleur, maar ook qua vorm. Deze boom doet mij aan Japan denken. Dat komt waarschijnlijk door de vorm en de kleuren. Japanse kunst is meestal met weinig kleur, gecombineerd met zwarte inkt.

🤞 Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: