Dark Mode On / Off

Nieuw Boek: 2025 – Het web van verzet

Met ingehouden adem en bonzend hart maak ik me op voor de lancering van mijn nieuwe boek, waar ik sinds december 2019 aan heb gewerkt. Dit boek, oorspronkelijk geschreven in het Nederlands en vervolgens vertaald naar het Engels, heeft elke zorgvuldig gekozen zin, elke plotwending die ik in mijn hoofd heb gesmeed, gestreefd naar een verhaal dat niet alleen spanning en emotie oproept, maar dat ook een boodschap van hoop en rechtvaardigheid uitdraagt.


Het boek neemt je mee op een adembenemende reis door een wereld van intrige, rechtvaardigheid en de strijd tegen het kwaad. Op 1 mei 2024 wordt het boek “2025 – Het Web van Verzet” gepubliceerd, een psychologische thriller die je vanaf de eerste bladzijde grijpt en niet meer loslaat tot de laatste zin.

In deze pageturner maken we kennis met John, een welvarende multimiljonair wiens leven plotseling op zijn kop wordt gezet door beschuldigingen van een verwoestende handel in dodelijke medicijnen. Verstrikt in een neerwaartse spiraal van zelfvernietiging, lijkt alle hoop verloren. Maar dan betreedt een mysterieuze vrouw uit India zijn leven, met geheimen die de loop van de gebeurtenissen kunnen veranderen.

Gesterkt door nieuwe bondgenoten begint John aan een gevaarlijke zoektocht naar gerechtigheid, waarbij hij een ingenieus web van bedrog en manipulatie ontrafelt dat hem steeds dichter bij het meesterbrein achter de sinistere samenzwering brengt die zijn wereld heeft verwoest.

Maar de strijd is allesbehalve gemakkelijk. John wordt geconfronteerd met angstaanjagende krachten die hem tegenwerken, en toch blijft hij vechten, vastberaden om het kwaad te confronteren en gerechtigheid te laten zegevieren.

“2025 – Het Web van Verzet” is niet zomaar een thriller; het is een meeslepende achtbaanrit vol spanning, onverwachte wendingen en een onbarmhartige race tegen de klok. Deze meesterlijke thriller zal je tot de laatste pagina in zijn greep houden en je doen afvragen hoe ver je zou gaan om gerechtigheid te laten zegevieren.

Vanaf 1 mei 2024 is het boek “2025 – Het Web van Verzet” verkrijgbaar via alle online kanalen, boekhandels en op deze website. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld vol spanning en mysterie. Laat je meeslepen en ontdek hoe ver je zelf zou gaan in de strijd voor rechtvaardigheid.

Klik op de foto om het boek te bestellen. Let op: levering is vanaf 1 mei 2024.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Voorgestelde artikelen