fbpx
Dark Mode On / Off

Nieuw boek! De symboliek van dieren en boodschappen van het Orakel

Goedemorgen lieve lezers van mijn blog! Vandaag heb ik opwindend nieuws dat ik graag met jullie wil delen. Ik heb hard gewerkt aan een nieuw boek dat de verbazingwekkende wereld van dieren en de diepgaande symboliek achter hun boodschappen verkent.

Dit boek, getiteld “De Symboliek van Dieren en Boodschappen van het Orakel,” is vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels en belooft een betoverende reis te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de mysteries van het dierenrijk en de wijsheid van orakelboodschappen.

Dit boek geeft, zoals de titel al duidelijk maakt, uitleg over de symboliek van dieren in allerlei culturen en volksreligies en geeft een boodschap als je een van deze dieren tegen komt. Het boek behoort uiteraard bij de 50 orakelkaarten. Hieronder kun je een video bekijken hoe deze kaarten eruit zien, al is het nog maar een proefdruk, want de uiteindelijke kaarten kan ik pas fotograferen als ze in december arriveren.

Alle teksten uit het boek staan ook op deze website! Maar als je liever iets bij je hebt wat je direct kunt inkijken, dan is het natuurlijk fijn om het boek erbij te hebben.

Verkrijgbaar zowel in print als e-book

Het boek in print en e-book is nu al verkrijgbaar via alle boekhandels en webwinkels, maar kun je ook via mij bestellen.

Boek: De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel

 20,66

Titel: “De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel” Paperback ISBN: 9789493359000 Aantal woorden: 43446 Aantal pagina’s: 174 Welkom in de fascinerende wereld van het orakel, waar de symboliek van dieren tot leven komt en boodschappen van wijsheid en begeleiding worden onthuld. In “De Symboliek van Dieren en Boodschappen van het Orakel” neemt de…

Op voorraad (kan nabesteld worden)

E-book: De symboliek van dieren en boodschappen van het Orakel

 8,26

Titel: “De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel” E-book ISBN: 9789493359017 Aantal woorden: 43446 Welkom in de fascinerende wereld van het orakel, waar de symboliek van dieren tot leven komt en boodschappen van wijsheid en begeleiding worden onthuld. In “De Symboliek van Dieren en Boodschappen van het Orakel” neemt de kunstenares en schrijfster…

Prachtige Orakelkaarten!

setje orakelkaarten gemaskeerd masker
Orakelkaarten “De symboliek van dieren en boodschappen van het Orakel”

Ik ben ook verheugd aan te kondigen dat de bijbehorende orakelkaarten deck met 50 kaarten in een prachtig doosje met magneetsluiting, beschikbaar zullen zijn! De verwachte releasedatum is in januari 2024. Maar, er is goed nieuws voor degenen die niet kunnen wachten om hun exemplaar te bemachtigen. Ik bied jullie de mogelijkheid om de orakelkaarten nu al in de voorverkoop aan te schaffen, zodat je een van de eersten kunt zijn om deze prachtige kaarten te ontvangen zodra ze beschikbaar zijn.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? [Hier is een link naar het filmpje] waarin ik de proefdruk van de orakelkaarten net met de post heb ontvangen en uiteraard superenthousiast ben. Het is een spannend moment dat een glimp geeft van de magie die je kunt ervaren met deze kaarten.

Laat deze kans niet voorbijgaan om meer te leren over de symboliek van dieren en de boodschappen van het orakel en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding!

set: orakelkaarten + boek + e book: de symboliek van dieren en boodschappen van het orakel

LIMITED TIME OFFER! Expires on Januari 1st, 2023! Grab it while you can!

Bestel je orakelkaarten + boek nu en ontvang het e-book cadeau!

Bedankt dat je me blijft steunen! Ik kan niet wachten om deze prachtige reis met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor meer nieuws en blijf geïnspireerd door de wijsheid van het dierenrijk en het orakel!


author-sign

Voorgestelde artikelen

[instagram-feed]
>
%d