Dark Mode On / Off

Nieuw boek! De symboliek van dieren en boodschappen van het Orakel

Goedemorgen lieve lezers van mijn blog! Vandaag heb ik opwindend nieuws dat ik graag met jullie wil delen. Ik heb hard gewerkt aan een nieuw boek dat de verbazingwekkende wereld van dieren en de diepgaande symboliek achter hun boodschappen verkent.

Dit boek, getiteld “De Symboliek van Dieren en Boodschappen van het Orakel,” is vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels en belooft een betoverende reis te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de mysteries van het dierenrijk en de wijsheid van orakelboodschappen.

Dit boek geeft, zoals de titel al duidelijk maakt, uitleg over de symboliek van dieren in allerlei culturen en volksreligies en geeft een boodschap als je een van deze dieren tegen komt. Het boek behoort uiteraard bij de 50 orakelkaarten. Hieronder kun je een video bekijken hoe deze kaarten eruit zien, al is het nog maar een proefdruk, want de uiteindelijke kaarten kan ik pas fotograferen als ze in december arriveren.

Alle teksten uit het boek staan ook op deze website! Maar als je liever iets bij je hebt wat je direct kunt inkijken, dan is het natuurlijk fijn om het boek erbij te hebben.

Verkrijgbaar zowel in print als e-book

Het boek in print en e-book is nu al verkrijgbaar via alle boekhandels en webwinkels, maar kun je ook via mij bestellen.

Boek: SPECIALE EDITIE! De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel

Oorspronkelijke prijs was: € 29,50.Huidige prijs is: € 15,00.

Let op! 1e druk SPECIALE EDITIE – laatste items! Van deze speciale editie zijn er maar 50 gedrukt. Het betreft een druk waar belangrijke kernwoorden gekleurd uitgelicht zijn. Er zit een korting op dit boek omdat er drukfouten in staan. Deze zijn in de tweede druk verholpen. De tweede druk heeft geen uitgelichte, gekleurde woorden, maar alleen zwart/witte tekst. De tweede druk is daarom in prijs gedaald. De tweede druk kun je hier vinden.

Prachtige Orakelkaarten!

orakelkaarten "de symboliek van dieren"
orakelkaarten “de symboliek van dieren”

Ik ben ook verheugd aan te kondigen dat de bijbehorende orakelkaarten deck met 50 kaarten in een prachtig doosje met magneetsluiting, beschikbaar zullen zijn! De verwachte releasedatum is in januari 2024. Maar, er is goed nieuws voor degenen die niet kunnen wachten om hun exemplaar te bemachtigen. Ik bied jullie de mogelijkheid om de orakelkaarten nu al in de voorverkoop aan te schaffen, zodat je een van de eersten kunt zijn om deze prachtige kaarten te ontvangen zodra ze beschikbaar zijn.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? [Hier is een link naar het filmpje] waarin ik de proefdruk van de orakelkaarten net met de post heb ontvangen en uiteraard superenthousiast ben. Het is een spannend moment dat een glimp geeft van de magie die je kunt ervaren met deze kaarten.

Laat deze kans niet voorbijgaan om meer te leren over de symboliek van dieren en de boodschappen van het orakel en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding!

Bedankt dat je me blijft steunen! Ik kan niet wachten om deze prachtige reis met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor meer nieuws en blijf geïnspireerd door de wijsheid van het dierenrijk en het orakel!

orakelkaarten "de symboliek van dieren"

Orakelkaarten:

50 orakelkaarten in een luxe doos met magneetsluiting.

E-boek: De symboliek van dieren

E-boek:

De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel.

Boek:

De symboliek van dieren en boodschappen van het orakel.


Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Voorgestelde artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.