fbpx
Dark Mode On / Off

Portret van dr. Clint G. Rogers

Deze week heb ik een portret van dr. Clint G. Rogers voltooid waar ik een half jaar mee bezig ben geweest. Dit was geen opdracht, maar dit portret heb ik gekozen omdat ik sinds twee jaar deze bijzondere man en inmiddels vriend als vrijwilliger help met het vertalen van zijn boek “The Ancient Secrets of a Master Healer” en daarvoor twee jaar geleden een project heb opgezet om samen met meer dan 40 vrijwilligers van over de hele wereld dit boek in meer dan 30 talen te gaan vertalen. Daarnaast heb ik ook de boeken vormgegeven.

Community

Dr. Clint G. Rogers heeft sindsdien een enorme aanhang van mensen die het boek hebben gelezen en daadwerkelijk met de kennis aan de slag zijn gegaan om geestelijk en lichamelijk gezonder en fitter te worden en te blijven. De wekelijkse zoom bijeenkomsten zijn voor velen een manier geweest om tijdens de wereldwijde lockdowns in liefdevol contact met elkaar te staan en hebben velen geholpen om de onvoorwaardelijke liefde te voelen die hij uitstraalt. Voor meer informatie over deze community, klik hier voor de Facebookpagina, of ga direct naar de website om meer over het boek en de cursussen te lezen en deze kunt aanschaffen. Wil je de Nederlandse versie klik dan hier.

Niet zomaar een portret

Dit was voor mij niet zomaar een portret dat ik “eventjes” heb geschilderd in een paar dagen. Het kostte mij veel moeite, omdat ik een mooi gezicht moeilijker vind om te schilderen dan een gezicht met veel rimpels. Ik heb regelmatig het portret moeten aanpassen omdat het, misschien maar millimeters, afweek en daardoor niet de gelijkenis had die ik beoogde te bereiken en de essentie die hij uitstraalt niet te pakken kreeg. Met het uiteindelijke resultaat ben ik tevreden. Hiervoor heb ik de oude meester technieken gebruikt met het laag-over-laag schilderen.

Veiling van het portret

Het schilderij zal worden geveild en de opbrengst is voor een weeshuis in Nepal, waar dr. Clint al meer dan tien jaar de kinderen op allerlei manieren helpt om ze te kleden, eten te geven en zelfs het gebouw waar ze wonen dat na een aardbeving ernstig was beschadigd op te bouwen met donaties van mensen over de hele wereld.

Wil je een donatie doen of meedoen me de veiling van het portret, dit is de link: https://gofund.me/1d07d8fe

I love you and I am with you

Met de woorden “I love you and I am with you” hebben de kinderen berichten ontvangen van vele mensen om hen te helpen met hun verdriet nadat dr. Naram was heen gegaan. Sinds die tijd is in deze community dit een begrip geworden.

Sinds ik dr. Clint G. Rogers ken, heb ik meerdere wonderen ervaren in mijn lichamelijk en geestelijke herstel en in de contacten die ik heb gehad met de mensen die als vrijwilliger meehielpen om de vertalingen te doen. Ik heb Marma technieken geleerd en kennis van de Ayurveda gekregen die al meer dan 2500 jaar oud is. Ik ben dankbaar dat ik hem heb leren kennen en dat hij zo’n goede vriend is geworden. 

Nieuw portret

Dr. Clint G. Rogers is een healer in de lijn van de Siddha Veda en straalt licht uit en dat ik in het portret heb geprobeerd terug te laten komen. Het kijken naar zijn portret geeft je al een gevoel van verlichting die hij uitstraalt naar iedereen die in contact met hem komt.

Jennie Smallenbroek

In juli 2022 was dr. Clint weer in Nederland en heb ik zijn portret aan hem overhandigd. Hij zal het naar Nepal brengen om in het weeshuis te hangen. In juli is er al een totaalbedrag van € 700,- opgehaald voor het weeshuis, dat is geweldig!

Dr. Clint zei nog wel dat zijn moeder het wel heel jammer vond dat zijn portret naar Nepal verhuisde en niet naar haar huis. Dat kan ik me helemaal voorstellen!

Nieuw portret
author-sign

Voorgestelde artikelen

[instagram-feed]
>
%d