Dark Mode On / Off

Nieuw werk: Bloemstilleven “Liefde”

Met grote opwinding deel ik graag mijn recentste schilderij, een bloemstilleven die ik de naam “Liefde” heb gegeven, waar ik in februari en maart 2024 mee bezig ben geweest. Dit bloemstilleven is niet alleen een weerspiegeling van mijn passie voor schilderkunst, maar ook een eerbetoon aan de emoties die ik koester in de aanloop naar een bijzondere gebeurtenis in mijn leven: mijn huwelijk in juni.

Rood, doordrenkt met betekenissen van passie en liefde, vormt de kern van dit schilderij. Het is niet alleen een kleur op mijn palet, maar een symbool van de diepe verbondenheid die ik voel met mijn partner en het nieuwe hoofdstuk dat we samen beginnen. Met elke penseelstreek heb ik geprobeerd deze gevoelens vast te leggen, zodat ze voor altijd kunnen voortleven op doek.

“Liefde” markeert een belangrijk moment in mijn artistieke reis, als het tweede werk in een serie van mogelijk tien bloemstillevens. Elke bloem, elk blad, elke nuance van kleur draagt bij aan het verhaal dat ik wil vertellen. Het is een verhaal van groei, van schoonheid en van de diepste emoties die de menselijke ziel beroeren.

Naast mijn schilderijen werk ik ook aan een boek met de titel “Bloemstillevens schilderen”, waarin ik mijn technieken, inspiraties en creatieve proces deel. Ik hoop dat dit boek anderen zal inspireren om hun eigen artistieke reis te beginnen en de wereld te betoveren met hun eigen interpretaties van de natuurlijke pracht om ons heen.

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat “Liefde” te zien zal zijn tijdens mijn expositie van 17 tot 20 mei in Kapel Avezaath. Het is een eer om mijn werk te presenteren aan een publiek dat net zo gepassioneerd is over kunst als ikzelf. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van dit schilderij, wil ik graag vermelden dat het te koop is. Echter, uit respect voor de expositie en de ervaring van alle bezoekers, zal de verkoop plaatsvinden na afloop van de tentoonstelling.

Ik nodig jullie allen van harte uit om “Liefde” te komen bewonderen tijdens mijn expositie. Laten we samen de kracht van kunst en liefde vieren, en de schoonheid ontdekken in de eenvoud van een bloem.

Voorgestelde artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.