fbpx
Dark Mode On / Off

Nieuw werk: “Reflecties”

Het is vakantie voor mij en daardoor kan ik vaker schilderen. Met dit schilderij ben ik enkele weken geleden mee begonnen. Het heeft een paar fases doorgemaakt voordat ik tevreden was, en dit is het resultaat.

Reflecties – 2023

Dit schilderij laat de reflectie zien in een bosmeer. De zon schijn tussen de bomen door. Er liggen bladeren langs de kant en op het water, wat weergeeft dat de herfst in aantocht is.

Het formaat is 100x80cm en is geschilderd met olieverf op Belgisch portretlinnen wat ik zelf op een traditionele manier heb geprepareerd. Deze manier van prepareren van linnen schildersdoek zorgt ervoor dat het eeuwenlang bewaard blijft.

De stijl is impressionistisch, waarbij ik mijn eigen medium heb gemaakt om pasteuze olieverf te krijgen die ik met dikke lagen kan aanbrengen.

Het originele schilderij is te koop via vier verschillende online galeries, ArtmajeurSaatchiartArtfinder en Singulart, omdat ik wil kijken welke galerie de kunstverzamelaars heeft die geïnteresseerd zijn in impressionisme.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voorgestelde artikelen