Dark Mode On / Off

Nieuwe schilderij: Meisje met bloemen

Vandaag ben ik verheugd om mijn nieuwste kunstwerk met jullie te delen: “Meisje met Bloemen”. Dit schilderij heeft een speciale betekenis voor mij, omdat ik het als demonstratie heb gemaakt tijdens de masterclass portretschilderen die ik onlangs heb gegeven.

Het schilderij, met een formaat van 70 x 50 cm en geschilderd in olieverf, is tijdens de masterclass begonnen en vorige week in mijn atelier voltooid. Het was een bijzondere ervaring om mijn techniek en passie voor schilderen te delen met mijn leerlingen. Door dit werk voor hun ogen te creëren, kon ik laten zien hoe ik een portret opbouw en verfijn.

Dit jaar staat mijn werk volledig in het teken van bloemen. Ze brengen een unieke schoonheid en frisheid in mijn kunstwerken die ik niet kan weerstaan. Daarom kon ik het niet laten om ook in dit portret bloemen op te nemen. Ze geven een extra dimensie aan het serene gezicht van het meisje, en symboliseren voor mij de groei, de delicate schoonheid en de levensvreugde die bloemen uitstralen.

Ik ben bijzonder trots op “Meisje met Bloemen” en het is nu te koop. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit werk, of in een van mijn andere bloemrijke creaties, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Dank jullie wel voor jullie voortdurende steun en interesse in mijn werk. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer van mijn bloemrijke creaties met jullie te delen dit jaar.

Met creatieve groet,

Jennie Smallenbroek

Voorgestelde artikelen

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.