Dark Mode On / Off

Welkom, creatieve zielen, in een wereld waar kunst en functionaliteit samensmelten tot betoverende meesterwerken. Stap binnen in mijn atelier, waar glazen vazen worden omgetoverd tot levendige vertoningen van kleur en verbeelding. Ik neem je graag mee op een reis door de prachtige serie glazen vazen die mijn penseel hebben gekust, en de passie die hen tot leven heeft gewekt.

Elke vaas is een uniek canvas, een blanco doek dat smeekt om te worden getransformeerd. Met elke penseelstreek breng ik een verhaal tot leven, een emotie die dansend over het glas stroomt en de zintuigen prikkelt. Van abstracte explosies van kleur tot delicate bloemmotieven die lijken te bloeien in het licht, elke vaas draagt een stukje van mijn ziel en creativiteit.

Maar wat als ik je vertel dat de bron van mijn creatie vaak ligt in het alledaagse, in de vaas die misschien al jarenlang stilletjes achterin een kast staat te wachten? Het recyclen van oude vazen is niet alleen prachtig om te doen, maar het transformeert ook een saai voorwerp in een kunstwerk dat zijn eigen verhaal vertelt. Iedereen heeft wel een saaie vaas achter in een hoek van een kast staan, die op deze wonderlijke wijze kan worden omgetoverd tot een prachtig kunstobject.

Neem bijvoorbeeld mijn Zonnebloemvaas, ooit een vergeten stuk, nu een sprankelend symbool van creatieve wedergeboorte. Of misschien spreekt de serene schoonheid van “Zonovergoten Bloesems” tot je ziel, met zijn zachte penseelstreken die de warmte van een zomerse dag oproepen.

Maar dit is slechts het begin van onze reis. Stap binnen in mijn virtuele galerij en laat je meevoeren door de betoverende wereld van mijn beschilderde glazen vazen. Bekijk de foto’s en filmpjes die elk stuk tot leven brengen, en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van creativiteit. Bekijk hier alle vazen die ik heb omgetoverd tot kunstobjecten.

En voor degenen die geïnspireerd zijn om zelf de magie van glazen vazen te ervaren, nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn workshop glazen vazen beschilderen. Leer de technieken, laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen meesterwerk om te koesteren en te delen.

Dus kom, laat je verbeelding de vrije loop en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van beschilderde glazen vazen. Ontdek de magie van kunst die niet alleen de ogen streelt, maar ook de ziel verwarmt.

Natuurlijk heb ik na zo’n project direct weer zin om hier een workshop van te maken en het anderen te leren. Als je interesse hebt om een workshop glazen vazen beschilderen te volgen, dan kun je hier er meer over lezen: Glazen vaas beschilderen

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.