fbpx
Dark Mode On / Off

Schilderen en tekenen is mijn passie! En ik vind het geweldig om een portretschilderij of portrettekening in opdracht voor iemand te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat ik een opdracht aanneem, wil ik graag telefonisch contact, of stuur me een e-mail.
Als er goede foto’s zijn, dan kan ik van daaruit werken. Als die er niet zijn, dan maken we een afspraak en kom ik op locatie foto’s maken.
Met een tekening ben ik tussen de 10 en 15 uur bezig. Soms zit er een paar dagen tussen voordat ik verder ga met tekenen, maar gemiddeld kan een portrettekening binnen een week klaar zijn. Wilt u dat ik hem voor u inlijst, met of zonder passe-partout? Dat kan ook! De wensen zal ik met u bespreken.

Wat zijn de kosten voor het maken van een portret tekening?

Een portrettekening heeft een gemiddelde afmeting van 40 cm x 30 cm. Ingelijst met passe-partout wordt dat 50 cm x 40 cm. Andere maten zijn zeker te bespreken. De kosten van dit formaat met één hoofd zijn € 495,- inclusief btw, exclusief lijst.

Neem contact met mij op of ik ruimte kan vinden om uw portret te schilderen en om uw wensen verder te bespreken.

Voorbeelden van portret tekeningen:

Voorbeeld van portretten in olieverf

Met een portret ben ik tussen de 15 en 25 uur bezig. Soms zit er een paar dagen tussen voordat ik verder ga omdat het schilderij goed moet drogen, maar gemiddeld kan een schilderij in een maand klaar zijn. Wilt u dat ik hem voor u inlijst? Dat kan ook! De wensen zal ik met u bespreken.

Wat zijn de kosten voor het maken van een portret in olieverf op doek?

Een portret schilder ik het liefst op portretlinnen. Dit doek heb ik zelf geprepareerd en heeft een houdbaarheid van een paar honderd jaar. Met de prijs is ook, naast het doek, het gebruik van de materialen meegerekend; penselen, verf en mediums.

Een portret schilderij van alleen een hoofd heeft een gemiddelde afmeting van 70 cm x 50 cm. Andere maten zijn zeker te bespreken. De kosten van dit formaat met één hoofd zijn € 1500,- inclusief btw, exclusief lijst.

Neem contact met mij op of ik ruimte kan vinden om uw portret te schilderen en om uw wensen verder te bespreken.

Nieuwsbrief

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.