Dark Mode On / Off

Vorige week heb ik de laatste hand gelegd aan de schilderijen die bedoelt zijn voor het orakelkaarten dek van Animal Spirits. Het zijn er 50 geworden. Eerst wilde ik er 68 maken, maar om de prijs van de set naar beneden te halen en gezien de drukkosten, moesten het er minder worden. Nadat ik diverse kaartensets heb bekeken op internet, kwam ik erachter dat de meeste sets bestaan uit 58 of 50 kaarten en maar enkele bevatte er meer.

De achterkant van de kaarten

Vervolgens heb ik ze gedigitaliseerd en met InDesign een achterkant ontworpen en het frame om de afbeeldingen gemaakt met de bijbehorende tekst.

De achterkant van de kaarten is een ontwerp met exact dezelfde kleuren als uit het schilderij van het zeepaardje. De kleuren kwamen het meest overeen met alle kaarten. Via Facebook heb ik aan mijn vrienden gevraagd welke achterkant ze het mooist vonden. Zodoende heb ik gekozen voor de achterkant met de meeste stemmen.

Het eindresultaat

Dit zijn ze geworden! Ik ben er trots op en hoop dat ze augustus volgend jaar in de verkoop kunnen.

Symboliek

Meestal zit er een boekje bij zo’n set die uitleg geeft over de symboliek van alle dieren die in de set zitten. Dat boekje ben ik nu aan het schrijven en het duurt een tijdje voordat alles is geschreven. Het zal tussen de 200 en 300 pagina’s bevatten. Vervolgens moet het nog geredigeerd worden en gedrukt.

Vertaling naar het Engels

Om het bereik van deze set groter te maken, heb ik de teksten vertaald naar het Engels. Ook het bijbehorende boekje zal in het Engels verschijnen.

Dit zijn de Engelse vertalingen:

Zoals je kunt zien staan de kaarten op alfabetische volgorde. Daarom is er bij de Nederlandse versie een andere volgorde dan bij de Engelse versie. Dat zal voor de Engelse vertaling hetzelfde zijn.

Wil je op de hoogte blijven voor wanneer de deze set te koop is? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

???? Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Voorgestelde artikelen