fbpx
Dark Mode On / Off

Oude Geheimen van een Meester Genezer

dr. Clint G. Rogers en Jennie Smallenbroek

Begin 2016 ben ik gestart met vrijwilligerswerk; het vertalen van boeken van het Engels naar het Nederlands. Het begon met een paar hoofdstukken die Marshall Vian Summers gechanneld had, we werkten in een team van Nederlandse vertalers. Bij elkaar opgeteld is dat zeker een heel dik boek geworden. Alle boeken van The New Message from God kun je hier vinden.

De Hollandse School – Teken- & Schilderlessen

Nadat mijn eigen boek De Hollandse School – Teken- & Schilderlessen in februari 2017 uitkwam, ben ik een jaar later begonnen om deze te vertalen en is sinds eind 2018 ook beschikbaar in het Engels. Daarvoor heb ik in 2019 een jaar lang cursussen in gevolgd in Illustrator, InDesign en Photoshop, zodat ik mijn eigen boek opnieuw professioneel kon gaan vormgeven. Vervolgens heb ik nog een aantal boekomslagen gemaakt voor de boeken van Marshall Vian Summers (zie hierboven).Oude geheimen van een meester genezer

Op 19 februari 2018 overleed dr. Naram. Omdat ik erg geraakt was keek ik naar zijn filmpjes op YouTube en zag ik dr. Clint G. Rogers. Dit was een “live” uitzending waarin hij vertelde dat hij iedere zaterdag Magical Miracle Zoomcalls gaan zou gaan geven. Zo was ik bij de eerste al aanwezig. Het was een bijzondere bijeenkomst waar hij vertelde over het boek wat hij had geschreven over de tijd dat hij tien jaar lang naast dr. Naram vele wonderen had zien gebeuren. Rabbat was ook aanwezig bij die Zoomcall en ook dr. Smita Naram, de vrouw van dr. Naram en hun zoon Krushna Naram. 

Ik volgde al een aantal jaren hun YouTube kanaal, omdat ik geïnteresseerd ben in natuurlijke geneeswijzen. Ik heb vijf jaar homeopathie gestudeerd en deze interesse is altijd gebleven. Deze Zoomcall heeft behoorlijk veel indruk gemaakt en ik kreeg het sterkte gevoel dat ik mee moest helpen om het boek in de wereld te brengen. Een maand ervoor had ik afscheid had genomen van de vertalingen voor Marshall Vian Summers’ boeken, en was dit een logische stap. Gedreven stuurde ik een email naar dr. Clint G. Rogers met het voorstel dat ik wilde helpen om het boek in veel talen te vertalen met behulp van andere vrijwilligers. Binnen twee weken waren er 40 mensen van over de hele wereld die Ancient Secrets of a Master Healer in hun eigen taal wilden vertalen. Het eerste boek dat in 2021 werd gepubliceerd was in Portugees. Daarna volgde al snel het Braziliaans-Portugees, Italiaans en Frans. In 2021 heb ik het boek Ancient Secrets of a Master Healervertaald naar het Nederlands en deze is gepubliceerd in oktober 2021. 

Het boek wordt vertaald in meer dan 30 talen!

Voor 2021 staan er nog een aantal vertalingen klaar om opgemaakt en gepubliceerd te worden: Hindi, Gujarati, Roemeens, Russisch, Hindi, Farsi, Japans, Odia/Oriya en Duits.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de vertalingen in Hongaars, Indonesisch, Kannada, Kroatisch, Marathi, Pools, Punjab, Servisch, Chinees, Bemba, Bengali, Basque, Somali, Tagalog en Turks.

Dit wordt allemaal gedaan door vrijwilligers. De meeste van de vrijwilligers hebben inmiddels een 100-dagen cursus in Ayurveda gevolgd en een aantal daarvan gaan de 3-jarige universitaire studie Ayurvedisch Geneesheer volgen aan een Amerikaanse Universiteit. 


Boekpresentatie “Oude Geheimen van een Meester Genezer”

Bij de boekpresentatie die op maandag 8 november plaatsvond in Rotterdam, waren dr. Clint G. Rogers, de auteur en dr. Giovanni, Vaidya en arts, aanwezig om hun wonderbaarlijke verhalen te vertellen over de genezing door de oude geheime geneeswijzen. Hieronder kun je daar enkele mooie verhalen van lezen. 

Polsdiagnose – consulten

De volgende dag, op 9 november 2022, hebben zij polsdiagnose consulten gegeven in Oudenbosch. Daar gebeurden ook geweldige dingen die je kunt horen in de filmpjes hieronder. 

Wil jij ook een consult bijwonen waarbij dr. Giovanni je een polsdiagnose geeft? Stuur mij dan een bericht, dan zet ik je op de lijst, want ze komen in april 2022 weer naar Nederland!

Dit schreef dr. Clint. G Rogers de volgende dag:

Je blijft me verbazen en inspireren. Jullie te ontmoeten in heel Europa en de wereld geeft me hoop voor de mensheid. We zijn net klaar met de Europese polsdiagnose tour, eindigend in Nederland met de Nederlandse boekpresentatie, en zowel dr. Giovanni als ik lopen over van emoties en dankbaarheid.
Als ik nadenk over zoveel magische momenten terwijl ik de oude geheimen het leven van mensen zag veranderen, komen deze vragen bij me op:
Wat als pijn optioneel was? Wat als pijn die jij en/of degenen van wie je houdt, kan worden omgezet in opluchting, vreugde en zelfs dansen?

Het verhaal van Grace, die we in Nederland hebben ontmoet, kan je leven voor altijd veranderen…
Op de laatste avond van onze polsdiagnose clinic nam Barbara Kwa me apart om over haar zus Grace te praten. Grace is nog geen anderhalve meter lang, heeft wit, krullend haar en een mooi karakter, met haar lichaam licht gebogen vanwege de intense pijn die jarenlang door haar rug ging.
Barbara wilde heel graag dat haar zus wat verlichting zou vinden van de pijn waaraan ze leed, en daarom had ze Grace naar de pols diagnose consult gebracht voor een ontmoeting met dr. Giovanni en mij.
Grace kwam naar het prachtige huis van Jan & Yvonne om haar hartslag te laten nemen, kreeg een exemplaar van het boek Ancient Secrets of a Master Healer in het Nederlands, nam wat van de geweldige mungsoep die liefdevol was bereid en geserveerd door Marie Asin en toen geduldig de rest van de drukke dag wachtte op haar beurt. 
Ze wachtte tot laat in de avond, zat daar gewoon op een stoel, keek iedereen aan en glimlachte.
Het was laat op de avond dat dit prachtige wonder gebeurde… dat we zondag met je zullen gaan delen.
Het wonder met Grace maakte ons aan het lachen (en haar zus Barbara aan het huilen) met zoveel emoties van ontzag en verrukking.

Doe je mee met de Global Healing Miracle Call van zondag?

WANNEER? Global Healing Miracle Call, iedere zondag om: 8 uur Pacific | 11.00 uur Oost | 17.00 uur Berlijn/Rome | 20:30 uur India
Klik om mee te doen: www.AncientSecretsZoom.com
(Als de link niet werkt, probeer dan de vergaderings-ID: 854 0749 4364) De vergadering wordt live op Facebook uitgezonden, voor degenen die hem daar liever willen bekijken.
Als je een vraag hebt over hoe laat het in jouw land is, kun je hier kijken: https://www.timeanddate.com/worldclock/meetingtime.html.

(Dansen met Grace. Ontdek tijdens de oproep van zondag hoe de intense pijn van deze vrouw werd omgezet in aanstekelijke vreugde en genezing. Toen ik haar vroeg: ‘Wat wil je?’ zei Grace dat ze weer wilde dansen. Deze foto’s geven een voorproefje naar wat er is gebeurd…)

Wat wil je?

Wat als je tijdens de oproep van deze zondag zelfs maar één Ancient Secrets ontdekt die je kan helpen in die behoefte?
Wat als de droom van dr. Naram nu wordt vervuld, dat de Oude Geheimen elk hart en elk huis raken?
En wat als JIJ er een belangrijk onderdeel van bent?

Deze zondag markeert het einde van de huidige 30-daagse Miracle Experiment Experience, en veel mensen vragen “Wat nu?”
Naast het horen van geweldige verhalen zoals Grace — op de oproep van zondag zullen we een aantal belangrijke aankondigingen doen over alles wat komen gaat.

AANKONDIGING – ZONDAG:

  • Wanneer is de volgende Miracle Experiment Experience? (Er is een golf van belangstelling van degenen die hieraan willen deelnemen – en daarom hebben we een nieuwe gepland… nodig je vrienden en familie uit om met je mee te doen.)
  • Wanneer is de 3-jarige Practitioner Training (Scholarship Meeting)? – Als je je nog wilt aanmelden voor het 3-jarige Practitioner-programma (dat begint op 15 januari 2022), zijn er nu nog maar een paar plekken vrij. U kunt zich hier aanmelden: https://forms.gle/CnwDf3FTKmUPjwfa7 (voor degenen die beurzen hebben aangevraagd, we zullen aankondigen wanneer de vraag-en-antwoord oproep voor jou zal zijn – ergens volgende week)
  • Wanneer start “Personal Enrichment Training”? (dit is voor degenen die geen beoefenaar willen worden, maar gewoon dieper willen leren om zichzelf en familie/vrienden te helpen) – U kunt dit hier aanvragen: https://forms.gle/M91AECb6k8zqnYRD8
  • Leuke updates over de komende Ancient Secrets Summit (3-6 mei 2022) – je kunt dit interesseformulier hier invullen: https://forms.gle/ScaJeFXqshxW7Pcf6
  • Hoe kunt u meer betrokken zijn bij de humanitaire inspanningen van de Ancient Secrets Foundation (voor daklozen, wezen, enz.)?
  • En je ontdekt details over een nieuwe Groepscursus Schrijven/Spreken… die je leven voor altijd kan veranderen.

Hieronder staan ​​​​enkele van de levensveranderende verhalen die mijn hart hebben geraakt en je leven voor altijd kunnen zegenen…

“Als je aan de rand komt van alles wat je weet, moet je een twee dingen geloven: of er zal grond zijn om op te staan, of je zult vleugels krijgen om te vliegen.” 

~ OK Melling


WONDERVERHALEN VAN DEZE LAATSTE WEEK…

Nederlandse boekpresentatie – Magische, wonderlijke momenten die vreugde en tranen brengen

Wat is de sjamanistische betekenis als er een bij verschijnt?

Dit schreef dr. Clint in een bericht:

Grote dank aan Jennie, Marie en Patrick die het mogelijk hebben gemaakt om Ancient Secrets of a Master Healer in het Nederlands te lanceren!
We hadden zo’n mooie boekpresentatie in Rotterdam, Nederland, waar prachtige mensen kwamen – zelfs uit andere landen – om met ons mee te doen.
Ook Marie Asin verraste ons door een taart te maken in de vorm en vormgeving van het Nederlandse boek!
Er gebeurden werkelijk verbazingwekkende dingen tijdens de presentatie, ook tijdens de presentatie van dr. Giovanni.

Kunnen oude geheimen ook dieren helpen? 

Er is een hoofdstuk in het boek genaamd “Kunnen oude geheimen ook dieren helpen?” waarin dr. Giovanni bijen helpt.
Terwijl dr. Giovanni sprak en een geweldige vrouw had grootgebracht om een ​​werkelijk opmerkelijke genezing te delen waar oude geheimen haar mee hadden geholpen – op dat moment verscheen er een bij in de kamer en begon om hen heen te dansen.
Een andere vrouw in het publiek nam het woord. Ze had eerder een bij op haar voet getatoeëerd, omdat de sjamanistische betekenis van de bij is “het onmogelijke is mogelijk!”
Wat geweldig om de bij ons te laten zegenen met die boodschap op precies dat diepgaande moment.
Je kunt de opmerkelijke viering van de boekpresentatie hier bekijken: https://fb.watch/9dJkEARzhl/

Foto rechts: dr. Giovanni voelt de pols van onze Ayla, want zij is bang voor honden!

En hier is zo’n diep ontroerend moment dat de volgende dag gebeurde, toen Jennie een van de eerste mensen ontmoette die het boek in het Nederlands las – en welke opmerkelijke dingen er in haar leven gebeurden als resultaat: https://fb.watch/ 9eoxQ02kx6/

Genezende kracht van Mungbonensoep

Ann Wilkinson deelde het volgende verbazingwekkende genezingsverhaal: Mijn studente bracht gisteren een van haar klanten naar me toe. Ze kwam binnen met het boek Ancient Secrets of a Master Healer.
Het had allerlei tags en het schrijven van de pagina’s gevouwen. Het was een geliefd boek! Wat een traktatie.
Ik had Mungbonensoep vers op het fornuis staan ​​en serveerde het haar. Vandaag sms’te ze me. Ik voel me 30 centimeter langer, want het gepiep dat van kinds af aan in haar oren zat (van het horen van bommen die afgingen waar ze opgroeide) is nu verdwenen. Ze is niet meer duizelig en kan rechtop staan, zonder naar haar voeten te hoeven kijken. Haar laatste sms was… Stuur me alsjeblieft je recept voor Mungbonensoep zodra je vrij bent!


Voor iedereen die het recept voor Mungbonensoep wil weten, hier kun je het vinden: www.MyAncientSecrets.com/recipe
Afgelopen week hebben velen in de Miracle Experiment Experience hebben gevolgd een 7-daagse Mungbonensoep Detox gedaan – en we zijn zo benieuwd om te horen wat er voor jou is gebeurd tijdens deze aanstaande zondag 14 november 2021 – Global Miracle Call

WANNEER? Global Healing Miracle Call, 14 november 2021 8 uur Pacific | 11.00 uur Oost | 17.00 uur Berlijn/Rome | 20:30 uur India
Klik om mee te doen: www.AncientSecretsZoom.com

Spotlight – Oude geheimen voor pre-diabetes en om je immuniteit te verhogen?

Terwijl ze in Nederland waren, hadden dr. Clint & dr. Giovanni het genoegen om Arati en Kouros voor het eerst te omhelzen, ook al kenden ze elkaar al meer dan een jaar via Zoom. En we kregen ook hun opmerkelijke verhaal te horen…
Dr. Arati is een gerespecteerde arts in Duitsland, en toch had ze honger naar meer… om diepe geneeswijzen te ontdekken. Als zodanig nam ze deel aan de 100-daagse cursus in oude geheimen en maakt ze al meer dan een jaar deel uit van de Ancient Secrets Global Healing Community.


Aanvankelijk zag ze geen wonderen of verbazingwekkende resultaten in haar leven gebeuren zoals anderen leken te hebben beschreven.
Toch hield ze vol – en na het aanpassen van een paar dingen die specifiek waren voor haar behoeften, gebeurden er mooie dingen met haar en haar man.
Zonder dat haar liefhebbende echtgenoot het wist, begon ze de recepten en huismiddeltjes te gebruiken voor hun beider welzijn.
Als gevolg hiervan verdwenen de pre-diabetes symptomen van haar man en de diagnose ook! En dit was zelfs tijdens het eten van snoep, maar ze leerde net hoe ze veel gezondere snoepjes kon maken (waarvan ze er een naar de kliniek bracht die geweldig waren).


Ook beschreef Arati een ernstig geval van bronchitis dat 6 maanden aanhield. Nadat iemand anders had gehoord dat hij de immuniteitsthee gebruikte, die in het boek Ancient Secrets of a Master Healerstaat beschreven, verdween de bronchitis. Toen ging ‘besmettelijke genezing’ over op hun familie en vrienden, door het huismiddeltje voor immuniteit te delen op p. 293 van het boek.
Hoor hun opmerkelijke verhaal in deze video: https://fb.watch/9dKlWbToGn/


Doe mee met de volgende 100-dagen cursus in de Oude Geheimen! Je kunt hierop klikken:


Ancient Secrets of a Master Healer Now Available in French!

We zijn nog steeds de Franse vertaling van Ancient Secrets of a Master Healer vieren, die nu beschikbaar is. Een speciale dank aan het Franse vertaalteam (Nushrat, Helene en Patrizia) om dit mogelijk te maken!!!
Je kunt een aantal van de krachtige Franse boekpresentaties uit Zwitserland zien in deze livevideo: https://fb.watch/9epExZHN__/


Atithi Devo Bhawa… Dr. Naram is absoluut bij ons!

dr. Clint G. Rogers

Een wonder

Er is zo’n mooi wonder gebeurd met dr. Clint, zoals hij uitlegt in dit bericht: 
Toen ik naar de VS vloog, werd ik op het vliegveld opgehaald voor extra screening, terwijl ik het grote schilderij aan het dragen was – dat Jennie in 2020 schilderde en aan mij schonk, herkende de persoon die de beveiliging deed wie er op het schilderij stond. 

“Is dat dokter Naram?” Vroeg zij. Ze vertelde me hoe Dr. Naram haar had geholpen om een ​​ernstige ziekte te overwinnen toen ze wanhopig was.
Toen ik haar vertelde dat ik in Nederland was voor de lancering van het boek over hem, Ancient Secrets of a Master Healer, nu in het Nederlands, werd ze zo enthousiast en zei: “Ik hou zoveel van hem. Hoe kom ik aan dat boek?”
Ik probeerde haar een boek cadeau te doen, maar aangezien ze geen cadeaus kan aannemen… zei ze: “Stuur me gewoon de link… ik wil het kopen.” 

Toen Giovanni ging inchecken voor zijn vlucht – kon hij zijn reservering niet vinden.
Dus moest hij naar een speciale balie, wat even duurde en uiteindelijk vonden ze zijn vlucht. Terwijl ze wachtten, vertelde hij haar over het boek en hoe het mensen helpt hun dromen te ontdekken. Ze zei dat ze koude rillingen kreeg, want dat is precies waar ze nu naar op zoek is. Ze gaat het boek kopen en meteen beginnen met het te lezen… zo enthousiast is ze dat het nu in het Nederlands verkrijgbaar is.

Daarna kreeg ik een bericht van Ilaria, we namen nu allemaal verschillende vluchten naar verschillende steden: “Ik stelde het boek ook voor aan het meisje van de check-in die Italiaans sprak. Ze vroeg me een oplossing om het lichaam te ontgiften na het vaccin!” 
Verbazingwekkend hoe de oude geheimen van Dr. Naram werken… en wat er gebeurt in het Miracle Experiment Game als je het principe van ‘Athiti Devo Bhawa’ volgt.

Het volgende Miracle Experiment

Wil je weten wanneer het volgende Miracle Experiment Experience begint?
Kom bij de komende Zondagse Global Miracle Call. 

Wanneer? 

8am Pacific | 11am Eastern | 5pm Berlin/Rome | 8:30pm India
Click to join: www.AncientSecretsZoom.com 

De wereld dienen – door oude geheimen te delen!

“I love you, and I’m with you.”

dr. Naram

**BELANGRIJKE OPMERKING: zie alle medische disclaimers in het boek en op de website. Deze e-mail, dit boek, deze website en al het gerelateerde materiaal is niet bedoeld om medische aandoeningen te diagnosticeren of te behandelen. Zoek alstublieft zeer goede medische zorg voor elke medische aandoening. Deze informatie is alleen bedoeld om u te inspireren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Ontwikkel jezelf volledig, zodat je de resultaten kunt bereiken die je wenst.

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.