fbpx
Dark Mode On / Off

Roze pauw in neon en soft pastel

Soft pastel is heerlijk om mee te werken. Je kunt er laag-over-laag mee tekenen en de kleuren mengen als ze op het papier staan. Ik heb nog niet heel veel pastel tekeningen gemaakt, maar in de toekomst zal ik dat vaker gaan doen.

Hier een paar voorbeelden wat ik in het verleden heb gemaakt.

Na een periode van ieder weekend aan het orakel-project te werken, was het weer heerlijk om een weekend met pastel aan de gang te gaan. Ik houd van vreemde vogels en heldere kleuren, en heb daarom gekozen voor een roze pauw (en ja, die bestaat ècht!).

Omdat ik niet het juiste gevoel kreeg met alleen soft pastels, heb ik de neon pastels van Caran ‘d Ache erbij gepakt en het resultaat was verbluffend! Want toen ik het licht uit deed, was het effect werkelijk verbazingwekkend mooi.

Werken met neon pastel heeft de een nieuwe inspiratie gegeven om opnieuw een tarot deck te maken met neon pastels in combinatie met aquarel.

Wil je op de hoogte blijven hoe mijn nieuwe project eruit gaat zien? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.