Dark Mode On / Off

In de galerie staan schilderijen die ik heb gemaakt om daarvan uiteindelijk een orakel kaartendeck te (laten) maken. In het deck zal ook een boekje zitten met de symboliek van alle kaarten.

Deze symboliek heb ik hier op mijn website geplaatst, zodat eenieder de symboliek van “animal spirits” kan leren begrijpen.

In het Nederlands zou de vertaling van “animal spirits” – dier geesten worden, wat een heel andere toon en vibratie heeft dan de woorden animal spirits, daarom heb ik het in het Engels laten staan. Of zal ik er ook dier-gidsen van kunnen maken?

Ik denk dat dat zeker mogelijk is. Toch heb ik de keuze gemaakt om het op “Animal Spirits” te houden.

In de volgende links staat de beschrijving en symboliek, zoals deze ook in het begeleidende boekje komt te staan die in de orakel deck zit. Hoewel het boekje maar heel klein is en niet veel ruimte biedt om alle tekst kwijt te kunnen, zal ik er tegelijkertijd een groter formaat boek van publiceren. Kortom: het duurt nog zeker meer dan een jaar voordat alles klaar is.

Klik hieronder op de links om naar de symboliek van ieder dier te gaan:

 1. Libelle
 2. Scarabee
 3. Vlinder
 4. Zeepaardje
 5. Kolibrie
 6. Papegaai
 7. Reiger
 8. Paard
 9. Toekan
 10. Hert
 11. Uil
 12. Flamingo
 13. Pauw
 14. Olifant
 15. Tijger
 16. Zebra
 17. Spin
 18. Walvis
 19. Dolfijn
 20. De rest volgt nog…..

Orakel kaarten dek – Animal Spirits

Het duurt nog even voordat alle schilderijen klaar zijn. Naar verwachting zullen de schilderijen “Animal Spirits” – Orakel kaarten de tweede helft van 2023 compleet zijn, inclusief boek. De schilderijen zijn gemaakt met aquarel en bladgoud en worden op deze website in de galerie geplaatst als ik met het een schilderij klaar ben. 

Wil jij op de hoogte blijven van alle symboliek van Animal Spirits of wil je als een van de eerste op de hoogte zijn zodra de originele schilderijen en het Orakel kaartendek voor verkoop beschikbaar zijn? Laat je e-mailadres achter. Via mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte.

close

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte:

Maximaal éénmaal per maand ontvang je een nieuwsbrief met mijn laatste activiteiten en nieuwste schilderijen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.