Dark Mode On / Off

Een oude tas, te fijn om weg te gooien. Wat doe je ermee? Met leerverf kun je veel beschilderen. Het is de derde tas die ik heb gepimt.

Hoe pak je dat aan?

Deze tas heb ik twee jaar geleden gekocht op Vinted met de bedoeling om er direct mee te beginnen. Maar, zoals dat bij mij wel vaker gebeurt door inspiratie, ben ik gestart met een leren jas, daarna nog een leren jas. Vervolgens mijn eigen tas, waar ik kolibries op heb geschilderd en toen nog een eigen oude rode tas. En deze tas lag vergeten in een hoekje.

Achteraf gezien was deze tas nog best prijzig, want bij de kringloop heb ik laatst een aantal tassen gescoort voor maar een paar euro per stuk.

Toen ik de tas voor me zag, kreeg ik een gevoel die ik vertaal naar een vorm. Het gevoel wat ik bij deze tas kreeg was romantisch en liefdevol. Dus bij mij komen er dan roze roosjes voorbij.

De tas was eerst bruin suède. Daarom heb ik eerst de hele tas wit geschilderd. Vervolgens heb ik de eerste roosjes op de zakken voor geschilderd waarna ik, net zoals bij mijn olieverf schilderijen de roosjes in laagjes heb opgebouwd.

Best geinig geworden toch? Ikzelf was er erg blij mee, want met het gevoel dat ik hem zelf wil houden geeft aan dat het goed genoeg is om het te verkopen. Hij staat daarom nu ook te koop in mijn winkel.

Wat vindt jij ervan? Laat een bericht achter hieronder.

Voorgestelde artikelen

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.