Dark Mode On / Off

Expositie 17-20 mei 2024: Kunst in de Kapel

Het is met grote opwinding dat ik jullie uitnodig voor een betoverende reis door mijn wereld van creatie tijdens mijn aanstaande expositie en boekpresentatie. Met een hart vol passie en een penseel vol verbeelding, nodig ik jullie uit om de magie van kunst te ervaren, die zich ontvouwt op deze betoverende locatie.

Solo expositie – Kapel Avezaath

Wanneer: Van vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei (Pinksterweekend – 4 dagen)
Waar: Agatha Kapel, Zoelensestraat 2, Kapel Avezaath
Openingstijden: 13:00 – 17:00 uur

Dompel jezelf onder in de tijdloze schoonheid van de Agatha Kapel, waar mijn schilderijen zullen schitteren tijdens de Pinksterdagen. Dit eerbiedwaardige kerkje, doordrenkt van geschiedenis en spiritualiteit, vormt het perfecte decor voor mijn creaties. Tijdens deze betoverende expositie zullen getalenteerde muzikanten de atmosfeer verrijken, en ikzelf zal aanwezig zijn om met jullie in dialoog te treden over kunst, inspiratie en verbeelding.

Kom en ontdek de kracht van visuele verhalen, de emotie achter elke penseelstreek, en de diepte van expressie die mijn werken kenmerken.

Met oprechte verwachtingen zie ik uit naar jullie aanwezigheid op deze bijzondere gelegenheden. Laten we samen de schoonheid van kunst vieren en herdefiniëren.

Met warme groeten,

Jennie Smallenbroek

Laat de magie beginnen!

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Voorgestelde artikelen

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.