fbpx
Dark Mode On / Off

Verkocht: de Boomkikker

Na korte tijd mijn schilderijen op Singulart te hebben geplaatst werd er al een schilderij verkocht! De Boomkikker welke ik in 2015 heb geschilderd is verkocht en naar de nieuwe eigenaar in Engeland verzonden.

Dit schilderij was finalist in de Salon competitie van 2015 van Artrenewal.org, en is het voorbeeld geweest voor enkele masterclasses die ik heb gegeven in 2015 en 2016.

Het is fotorealistisch geschilderd. Een manier van schilderen waar ik veel plezier in heb. In mijn galerie op deze website staan nog enkele schilderijen in datzelfde genre en ik zal er in de toekomst nog wel een paar gaan maken.

Dit schilderij was finalist in de Salon competitie van 2015 van Artrenewal.org, en is het voorbeeld geweest voor enkele masterclasses die ik heb gegeven in 2015 en 2016.

Het is fotorealistisch geschilderd. Een manier van schilderen waar ik veel plezier in heb. In mijn galerie op deze website staan nog enkele schilderijen in datzelfde genre en ik zal er in de toekomst nog wel een paar gaan maken.


Brief van koper

Ik ontving een prachtige email van de koper, waarin hij schreef:

Dear Jennie, 

It was a pleasant surprise to find your letter enclosed with the parcel of the ‘Tree Frog’ painting. And a pleasure too to find you had handwritten it.

I found myself revisiting the website with your art on sale and viewing the ‘Tree Frog’. I think its luminosity is what drew my attention to it and then the vibrance of the skin colours and that Eye! 

Your painting sits alongside an eclectic mix of others. I think I have found the right spot. Not too central as its quality will dominate, but above a table lamp which illuminates it gorgeously. Its dark background gives it an almost baroque feeling and I think it would not be out of place alongside many old masters! You have an enviable talent. 

Thank you for sharing it with me, it will be a talking point amongst family and friends for years to come and I will derive great pleasure from it! 

Kind regards 

Tony Haugh 

Het is bijzonder om je schilderij in een andere omgeving te zien, want Tony Laugh stuurde een foto mee, zodat ik kon zien hoe en waar het hing. Natuurlijk ben ik er heel erg blij mee dat de Boomkikker een nieuwe eigenaar heeft gevonden. Heel veel plezier ermee Tony!

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

author-sign

Ik vind het leuk om je mening te horen en stel je reactie op prijs

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voorgestelde artikelen