Dark Mode On / Off

Op 11 februari was het een dag van vreugde, creativiteit en nieuwe ontmoetingen bij Stadsfabriek Tiel, waar mijn sprankelende nieuwe atelier zich bevindt. Het was een mijlpaal waar ik al lange tijd naar uitkeek, en ik ben blij dat ik nu dit nieuwe hoofdstuk met jullie kan delen.

Hoewel de officiële opening plaatsvond op 11 februari, waren de zaadjes van creativiteit al eerder geplant. Een week eerder, vol passie en anticipatie, begon ik met het aanbieden van portretschilderlessen. De ruimte vibreerde van inspiratie terwijl we ons onderdompelden in de kunst van het vastleggen van de menselijke ziel op doek.

De opening zelf was een ware viering van kunst en gemeenschap. Stadsfabriek Tiel verwelkomde talloze bezoekers die werden betoverd door de sfeer van mogelijkheden en creatieve expressie. Mijn nieuwe schilderijen, nog in de maak, fungeerden als levendige achtergronden die de verbeelding van mijn gasten aanwakkerden en hen inspireerden om deel te nemen aan mijn workshops en cursussen.

Een van de hoogtepunten van de dag was de verkoop van een schilderijtje uit mijn serie orakelkaarten, een moment van vreugde en bevestiging dat kunst een krachtige verbinding tussen mensen tot stand kan brengen.

Maar laten we niet te veel vertellen zonder te laten zien. Hier is een glimp van mijn nieuwe werkruimte, Stadsfabriek Tiel, waar creativiteit tot leven komt:

En natuurlijk, ik wil graag het schilderijtje uit de serie orakelkaarten delen dat een nieuw thuis heeft gevonden: 

Afbeelding met vogel, verven, papegaai, tekening

Automatisch gegenereerde beschrijving

Dit is slechts het begin van een opwindend nieuw avontuur bij Stadsfabriek Tiel. Blijf op de hoogte van mijn blog voor updates, nieuwe projecten en meer creatieve inspiratie.

Ik kijk ernaar uit om deze reis met jullie te delen en te zien welke prachtige creaties we samen zullen ontdekken!

Voorgestelde artikelen