Dark Mode On / Off

Welkom in de boeiende wereld van dierenschilderkunst! Stap op 7 september 2024 binnen in de Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel, voor een onvergetelijke dag vol creativiteit tijdens onze workshop: “Wolf schilderen met olieverf.”

Voorbeelden van vorige workshops dierenvacht schilderen

Details:

Datum: 7 september 2024
Duur: 6 uur
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Plaats: Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.
Inclusief: Alle materialen, Lunch!, koffie en thee.
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6 – Maximaal 10

Wat ga je leren?

Laat je betoveren door de magie van het creëren, terwijl we samen een majestueuze dier op het doek tot leven brengen. Geleid door de getalenteerde Jennie Smallenbroek, duik je in een meeslepende ervaring waar elke penseelstreek een verhaal vertelt. Van de krachtige onderlaag met speciale acrylverf tot de diepte en textuur van olieverf, ontdek je de kunst van het schilderen in lagen. Laat je artistieke intuïtie de vrije loop en ervaar de vreugde van het zien ontstaan van een prachtige scène onder je eigen handen.

Locatie:

De Stadsfabriek is niet zomaar een locatie; het is een oase van prachtig licht waar je je al snel thuis zult voelen en samen met anderen inspirerende lessen zult ervaren.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop verwelkomt zowel beginners als gevorderde kunstenaars. Het is niet alleen een kans om je schildervaardigheden te verbeteren, maar ook om te genieten van een inspirerende en gezellige workshop. Na afloop neem je niet alleen een mooi schilderij mee naar huis, maar ook nieuwe inzichten en een onvergetelijke ervaring.

Inclusief:

Naast het gebruik van alle hoogwaardige materialen, trakteren we je op een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers en een smakelijke lunch om je creatieve energie op peil te houden. Dus laat je inspireren, ontdek de wildernis op het canvas, en schilder samen met ons de kracht en pracht van de wolf!