Dark Mode On / Off

Welkom in de levendige wereld van creativiteit en humor met onze workshop: “Dikke Dames Schilderen met Acrylverf – 3 uur”! Op 12 oktober 2024 nodigen we je uit voor een dag vol vreugde en kleur in de Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.

Bovenstaande foto’s zijn van Pinterest en de werken zijn van kunstenaars. Deze zijn om een idee te geven hoe het eruit kan zien. Uiteraard ga jij een uniek schilderij maken die nog niet bestaat!

Details:

Datum: 12 oktober 2024
Duur: 6 uur
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Plaats: Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.
Inclusief: Alle materialen, Lunch!, koffie en thee.
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6 – Maximaal 10

Wat ga je doen?

Stap binnen in de levendige wereld van creativiteit en humor met de workshop Dikke Dames Schilderen! Laat je inspireren door een dag vol lachende penseelstreken terwijl je jouw eigen vrolijke kunstwerk creëert. Duik in het kleurrijke rijk van acrylverf en dikke dames, waarbij elke penseelstreek een uitdrukking van vreugde is. Leer stap voor stap hoe je met acrylverf een levendig tafereel van vrolijke dames op het doek tovert, begeleid door onze ervaren kunstenaar in een meeslepende demonstratie.

Locatie:

Het gebouw van de Stadsfabriek biedt een heerlijke locatie met prachtig licht, waardoor je je al snel thuis zult voelen en in gezelschap van anderen inspirerende lessen zult ervaren.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze cursus verwelkomt zowel beginners als gevorderden, en belooft een leuke, inspirerende en gezellige workshop. Na afloop ga je naar huis met een prachtig schilderij dat niet alleen jouw creativiteit, maar ook je vrolijke persoonlijkheid weerspiegelt.

Inclusief:

Naast het gebruik van alle hoogwaardige materialen, trakteren we je op een dag vol lekkere koffie, thee, iets lekkers en een smakelijke lunch. Schrijf je in en ontdek de kunst van het dikke dames schilderen terwijl je schilderij lacht en straalt zoals jij dat doet!

Nieuwsbrief

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.