fbpx
Dark Mode On / Off

Welkom bij onze betoverende workshop: “Leren tas beschilderen met leerverf”! Een creatieve reis waarbij je jouw oude leren tas nieuw leven inblaast met levendige kleuren en unieke ontwerpen. Ontdek de kunst van leerverf onder begeleiding van ervaren instructeurs, omringd door een inspirerende sfeer en gelijkgestemde deelnemers.

Details:

Datum: 25 mei 2024
Duur: 6 uur
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Plaats: Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.
Inclusief: Schildermaterialen, Lunch!, koffie en thee.
Zelf meenemen: Oude leren tas (eventueel van de kringloop) en een aantal voorbeelden/foto’s van wat je wilt schilderen.
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6 – Maximaal 10

Wat ga je leren?

Stap binnen in de wereld van creatieve expressie en leer hoe je met leerverf een unieke persoonlijkheid aan je tas kunt geven. Tijdens deze workshop maak je niet alleen kennis met de basisprincipes, maar ook met alle voorbereidingen die nodig zijn om jouw tas tot een waar kunstwerk te transformeren. Van materiaaluitleg tot praktische tips, je gaat naar huis met niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ook met een prachtige, met liefde beschilderde tas. Na deze workshop ben je klaar om jouw creativiteit op andere tassen los te laten.

Locatie:

Laat je inspireren in het betoverende gebouw van de Stadsfabriek, waar het licht speelt met kleuren en de ruimte doordrenkt is van creatieve energie. Hier vind je niet alleen een plek om te schilderen, maar ook een thuis waar je je al snel op je gemak zult voelen te midden van gelijkgestemde zielen.

Enkele voorbeelden

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of voor het eerst een kwast ter hand neemt, deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Voor degenen die al eerder een tas hebben beschilderd, biedt deze dag een verdieping in je vaardigheden en een gezellig uitje. Aan het einde van de workshop verlaat je niet alleen met een prachtige tas, maar ook met nieuwe connecties en een frisse dosis inspiratie.

Inclusief:

Naast het gebruik van hoogwaardige materialen, bieden we je een welverdiende pauze met een smakelijke lunch en verfrissende koffie of thee. Je hoeft alleen maar je oude leren tas en wat voorbeeldmateriaal mee te nemen; de rest zorgen wij voor.

Zelf meenemen:

Een leren tas (eventueel van de kringloop)
Een aantal foto’s/knipsels van voorbeelden die je wilt schilderen op je tas.

Stap in de wereld van creativiteit en herontdek de schoonheid van jouw leren accessoires. Doe mee aan onze workshop en geef je tas een unieke, artistieke touch!

Nieuwsbrief

[instagram-feed]
>
%d