Dark Mode On / Off

Betreed de magische wereld van fotorealisme op 30 november 2024 met onze workshop “Fotorealistische Vogels Schilderen met Aquarel” in de Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel. Ontdek de subtiele nuances van aquarelverf terwijl je een verbluffend kunstwerk tot leven brengt, en laat je inspireren door het voorbeeld speciaal geselecteerd voor deze workshop.

Details:

Datum: 30 november 2024
Duur: 6 uur
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Plaats: Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.
Inclusief: Alle materialen, Lunch!, koffie en thee.
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6 – Maximaal 10

Wat ga je leren?

Stap binnen in de magische wereld van fotorealisme met onze workshop Fotorealistisch Schilderen met Aquarelverf! Verken de subtiele nuances van aquarelverf terwijl je een verbluffend kunstwerk tot leven brengt. Deze dag is een ontdekkingsreis waarbij je leert om realiteit vast te leggen met de meest transparante en levendige kleuren. Jennie begeleidt je stap voor stap, waarbij elke penseelstreek een meesterlijke onthulling is van techniek en creativiteit.

Locatie:

Het gebouw van de Stadsfabriek biedt een heerlijke locatie met prachtig licht, waardoor je je al snel thuis zult voelen en in gezelschap van anderen inspirerende lessen zult ervaren.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop verwelkomt zowel beginners als gevorderden en belooft een leuke, inspirerende, en gezellige ervaring. Na afloop ga je naar huis met een prachtig schilderij dat niet alleen de wereld van aquarelverf verkent, maar ook jouw creativiteit tot leven brengt als nooit tevoren.

Inclusief:

Naast het gebruik van alle hoogwaardige materialen, trakteren we je op een dag vol lekkere koffie, thee, iets lekkers en een smakelijke lunch. Schrijf je in en laat je creativiteit bloeien, terwijl je de wereld van fotorealisme in aquarelverf ontdekt!

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

NIEUWSBRIEF