Dark Mode On / Off

Betreed de kleurrijke wereld van onze workshop “Grappige Kippen Schilderen” op 26 oktober 2024 in de Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel. Laat je creativiteit fladderen terwijl je deze dag gewijd aan kunst en pluimvee ervaart, en ontdek de vreugde van het uitdrukken van levendigheid op doek.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door kunstenaars. Dit is om een idee te geven wat we gaan doen. Uiteraard ga jij er een uniek schilderij van maken!

Details:

Datum: 26 oktober 2024
Duur: 6 uur
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Plaats: Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.
Inclusief: Alle materialen, Lunch!, koffie en thee.
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6 – Maximaal 10

Wat ga je leren?

Ontwaak de kunstenaar in jezelf terwijl je stap-voor-stap leert hoe je met acrylverf een humoristisch schilderij van kippen creëert. Jennie brengt de workshop tot leven met demonstraties die elke fase van het proces belichten, waardoor je wordt aangemoedigd om je eigen creatieve vleugels uit te slaan. Verlies jezelf in de wereld van kleur en karakter, en ontdek de unieke persoonlijkheden van kippen op het doek.

Locatie:

Het gebouw van de Stadsfabriek biedt een heerlijke locatie met prachtig licht, waardoor je je al snel thuis zult voelen en in gezelschap van anderen inspirerende lessen zult ervaren.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop verwelkomt zowel beginners als gevorderden en belooft een leuke, inspirerende, en gezellige ervaring. Ten slotte ga je naar huis met een prachtig schilderij dat niet alleen de magie van kippen, maar ook jouw eigen creativiteit weerspiegelt.

Inclusief:

Naast het gebruik van alle hoogwaardige materialen, trakteren we je op een dag vol lekkere koffie, thee, iets lekkers en een smakelijke lunch. Schrijf je in en laat je schilderij kraaien van plezier terwijl je de magie van kippen schilderen omarmt en jouw creativiteit de vrije loop laat!

NIEUWSBRIEF

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.