Dark Mode On / Off

Stap in de wereld van zelfontdekking en creativiteit met onze inspirerende workshop: “Zelfportret schilderen met acrylverf”! Op 8 juni 2024 verwelkomen we je voor een dag vol kunstzinnige expressie, waarbij je ondergedompeld wordt in de fascinerende wereld van zelfportretten. Ontdek de kracht van acrylverf en geef jezelf een stem op het canvas, onder begeleiding van Jennie en omringd door een stimulerende omgeving.

Details:
Datum: 8 juni 2024
Duur: 6 uur
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Plaats: Stadsfabriek, Medelsetraat 5, 4005 VA, Tiel.
Inclusief: Schildermaterialen, Lunch!, koffie en thee.
Zelf meenemen: Een spiegel die kan staan
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers:** Minimaal 6 – Maximaal 10

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop ontdek je de kunst van het zelfportretschilderen met acrylverf. Van het juiste gebruik van materialen tot persoonlijke begeleiding bij het vastleggen van jouw unieke gezichtsuitdrukking, deze dag is gewijd aan het verkennen en vieren van jouw eigen artistieke identiteit.

Locatie:

Laat je creativiteit bloeien in het betoverende gebouw van de Stadsfabriek, doordrenkt met prachtig licht dat de perfecte omgeving creëert voor een dag vol inspiratie en kunst. Hier voel je je niet alleen thuis, maar word je ook omringd door gelijkgestemde zielen die hun eigen verhaal op het canvas willen vertellen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Of je nu voor het eerst een penseel oppakt of al ervaring hebt met de kunst van het schilderen, deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Voor degenen die al eerder hebben geschilderd, biedt deze dag een gezellige verdieping en een kans om hun vaardigheden aan te scherpen. Aan het einde van de workshop neem je niet alleen je zelfgeschilderde zelfportret mee naar huis, maar ook nieuwe inzichten en een unieke ervaring rijker.

Inclusief:

Naast het gebruik van hoogwaardige materialen, bieden we je een welverdiende pauze met een smakelijke lunch en verfrissende koffie of thee. Laat je inspireren door de kunst om je heen en geniet van de gezellige sfeer.

Zelf meenemen:

– Een niet te kleine spiegel die kan staan, of geklemd kan worden op een ezel.

Kom en geef vorm aan je eigen portret op het doek, ontdek de kunstenaar in jezelf en creëer een meesterwerk dat je nog lang zal koesteren. Schrijf je vandaag nog in voor deze bijzondere workshop en beleef een dag vol kunst, creativiteit en zelfexpressie!

Ontvang gratis een hoofdstuk uit mijn boek!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

NIEUWSBRIEF