fbpx
Dark Mode On / Off
foto leukste

Leer schilderen met olieverf

Realistisch leren schilderen kan iedereen leren, het is net als met fietsen, een maal geleerd – altijd gedaan!

Schilderen is een meditatieve bezigheid. Je kunt uiteraard schilderen met acrylverf, maar het schilderen met olieverf geeft meer verbinding met je gevoel. De kleuren zijn warmer en je kunt eindeloos het schilderij wijzigen.

Schilderen met olieverf in de techniek van de oude meesters kan je verder helpen in je ontwikkeling als schilder en kunstenaar.

Deze cursus wordt gegeven aan de hand van het boek De Hollandse School – Teken & Schilderlessen, door mij geschreven, waarbij je stap voor stap leert om te leren schilderen in de techniek van de oude meesters.

Wat je gaat schilderen is helemaal vrij. Dit kunnen stillevens zijn of portretten, als je de techniek eenmaal beheerst, dan kun je vervolgens steeds verder met hulp van mij verder groeien.

Boek cadeau!

Bij deze cursus krijg je het boek “De Hollandse School – Teken & Schilderlessen” ter waarde van € 37,50 cadeau.

Data in blokken


Blok 2:

Woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur: 7 februari 2024 tot en met 24 april 2024.

Blok 3:

Woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur: 15 mei 2024 tot en met 24 juli 2024.

Praktische informatie:

Woon je te ver weg om wekelijks lessen te volgen? Kijk dan eens bij een middag of dagworkshop!

Inschrijven schilderlessen

Maak één of meerdere keuzes

Met de bovenstaande inschrijving wordt u op de deelnemerslijst geplaatst. Uw inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen. Dit kunt u doen via bankoverschrijving of via iDEAL middels onderstaande knop (Ik ga ervoor!). U ontvangt twee weken voor aanvang van de lessen een e-mail met alle informatie.
De betaling van de schilderlessen vindt plaats op de eerste dag van de schilderles. Wilt u liever zeker weten dat u een plaats heeft? Dan kunt u de onderstaande knop gebruiken voor directe betaling, waarbij uw inschrijving is verzekerd.

Nieuwsbrief

    • Hallo Marian, Leuk om je berichtje op mijn website te lezen! Zodra er meer bekend is zal ik dat op de website en in de nieuwsbrief vermelden. Dat zal waarschijnlijk oktober worden, als er geen nieuwe maatregelen zijn. Hopelijk tot gauw!

  • >
    %d bloggers liken dit: